Året som gått

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här året. Det har varit ett gabska sugit år samtidigt som små ljus punkter har kommit in i mitt liv.
Jag förlorade min allra bästa vän till några vars namn bör inte nämnas. Det är igentligen det dåligaste. Sen så har familjen splittrats mer och mer... Men det överlever jag, jag är ju van med det :D


Sen så har jag ju bytt skola, jag har fått väldigt fina vänner som bör få en medalj. Medaljen ska stå för; En vän som får mig på bra humör. För även om livet är ganska piss här hemma så har jag ju de!


Lite dåligare men ändå bra är ju att min syrra är förlovad. Detta var det sista hela året (kanske) hemma hos oss. När hon fyller 18 ska hon flytta till sin pojkvän Victor. Men jag får ju träffa henne ändå, det kmr bara kännas tomt.



Imorse fick jag höra en sak som får hela min nyårsafton att se lite ljusare ut faktiskt!! Men det är lite grymt att säga att den blir ljus för just henne dock, min syrra har ngn slags vinter kräk sjuka. Elr så är det matförgiftning men såfall skulle jag också ha fått det för vi åt ju typ samma sak igår. Nå det är ett mysterium. Men det betyder att vi inte ska åka bort idag utan vara hemma och fira! YAY!!


//Bells xooxox

sry sry sry

Sry för att jag inte har bloggat på sålänge.. Jag har haft fullt upp med annat. Typ som att rita med mina nya pennor, ta foton med min nya kamera och sånt skit. Men nu så har allt lugnat ner sig lite. Så jag bestämde mig för att blogga mer.

Jag tittade på mina inlägg och jag har aldrig visat en bild på mig!! Galet elr vad!! Så här kmr en!



ben & Jerry.... mina bästisar.

När sin bästis är bortrest, man har inget att göra och man är riktigt söt sugen, så finns alltid Ben & Jerry där. De stöttar en och ens söt sug fösvinner! De är helt enkelt bäst!

Jag sitter här med en filt om mig och äter Ben & Jerry. Och jag saknar Hannah så mkt! Så om du läser detta Hannah, kan inte du åka hem tidigare?! Jag har ju så tråkiiigt! Ben & Jerry ger mig idag en Chocolate Macadamia glass. Den är verkligen jätte god!

Jag sov till halv ett idag, jag var ju uppe till ganska sent så jag behövde sömnen. Och när jag vakna fick jag spel på mig själv bara för att jag har typ sovit bort halva dagen! Men men... Jag får väl vakna tidigare imorgon. Imorgon ska vi också ha en spa kväll. Det blir tjejerna i familjen. Pappa ska laga middagen och stå för underhållningen, det var hans julklapp till oss.


Men nu ska jag leta upp en bra film! ses!

//Bells xoxox


funderingar

Nu har jag vaknat. Jag hade världens knäppaste dröm, kanske inte precis knäpp men men. Jag drömde att jag startade en fotoblogg! Detta har gett mig lite funderingar de sista minutrarna. Jag är inte helt säker ännu, men jag ska nog starta en fotoblogg. Kanske kmr jag skriva här också, men inte lika mkt som på den då. Men som jag sa, det är inte säkert ännu. Vi får helt enkelt se.

P.S Nu kör familjen samma klapps race, men med mindre klappar, idag igen. Vi ska till pappas sida av släkten! D.S

//Bells xoxo!

hemma från morbror!

Nu är jag hemma från morbror! Jag hade en jätte mysig stund, det var faktiskt en av de skönaste och roligaste och bästa julaftonen ever! hehe!


Bilder på vad jag fick kmr i morgon, för jag är trött och inte orkar prova allt. MEn detta är iaf vad jag fick:
* Morgonrock
* Duntofflor
* Ett rött linne från bik bok
* Jeans från bik bok
* Randig tröja från bik bok
* kofta med skärp från gina tricot
* En kofta med korta armar, man kan säga att det är en längre bolero!
* Kvist papper (YAAYAYAYA!!)
* Pennor, typ mjuk paster som är bra att ha att rita när man använder kvist papper
* en tjock tröja som tyvärr verkade för liten, den var snygg iaf! hehe
* ett colage av min syster med twilight bilder på
* Ett ryktset i påse
Och sist men inte minst....
*En Samsung ES15 digital kamera!!! Den har massor av coola saker på! Jag har tagit massor av bilder! YAYAAY!!


Det var allt. Inte så mkt men, jag gnäller inte. Jag fick ju en kamera! haha


Jag visar bilderna imorgon eftersom jag är trött så vi ses då!


//Bells xoxox"

jah

Jag fick lite sömn ändå, men bara typ 3, för pappa väckte mig tidigt. Vi brukar ju gå till kyrkan på julafton. En tråkig tradition tkr jag! Men jag gjorde det bästa av den, resultatet av det var att jag fick värsta hickattacken! hhaha! Mamma och jag började skratta jätte mkt. Så slutet (det tråkigaste) gick snabbt. Men prästen idag var helt knäpp! Han sjöng bäbä vita lamm och blinka lilla stjärna och sånt! Brukar man inte sjunga psalmer? hehe


Men nu ska jag slå på tv:n. Funderar på att ta en skink macka, men då kanske jag inte orkar alla julmat senare i kväll! Om ungefär en timma och 20 min går vi till morbror och firar jul! ses sen½


//Bells xoxo!

God jul!

God Jul på er allihoppa!


Jag har lite sömn brist här, det är därför jag skriver detta 02:42. Jag har öppnat mitt ''morgon paket'' det var ett par snygga svarta benvärmare från Kappahl och ett rött diadem som åkte ner bakom sängen.... Måste ta upp den senare.

Jag vet inte vrf jag inte kan sova nu faktiskt. Jag har typ provat allt. Asså allt! Jag har räknat får. Jag har räknat till 500 två gånger! Men med paus imellan. Jag har snurrat runt i sängen och försökt hitta ett bekvämt ställe att ligga på men det går ju bara inte! ÅH! JAg vill ju bara sova, är det för mycket elr?




Så nu ska jag hoppa i säng och försöka sova, elr kolla lite på google. ses!


//Bells xoxoox!

Godnatt!

Godnatt allihoppa! Nu ska jag gå och lägga mig och när jag vaknar imorgon är det julafton! YAY!!


//Bells xoxox!

dan före dopparedan

Hej allihoppa! Nej, jag har inte precis vaknat. Jag har faktiskt vart uppe ett tag nu. Jag och pappa har också lagt in skinkan i ugnen!

Snart ska vi alla ut med hunden och sen göra janson! Ses sen!


//Bells xoxox!

Stephenies låtar

Stephenie Meyer har alltid skrivit i början av sina böcker (elr i slutet) sina tack. Hon brukar skriva tack till banden som hon har insperirats av. Det är bl.a Muse och Linkin park hon tackar. Men såklart lyssnar hon på fler band och låtar när hon skriver sina böcker. Twilightsweden har skrivit upp alla låtarna (man kan hitta de på Stephenies sida också). I ordning vet jag inte.




Och nu har jag letat upp alla låtarna på Spotify! Det tog sin lilla tid men det var värt det helt klart! Det var 17 styckna som inte fanns. Jag har stryckot över de på listan nedan.

TWILIGHT:

NEW MOON:

ECLIPSE:

BREAKING DAWN:



Om du klickar på låtarna får du fram youtube i en annan flik, om du har det, eller ett nytt fönster.

Om du vill ha alla låtarna (förutom de överstryckna)på spotify.
den heter:
t.t.s spellista



Ha en trevlig tid att lyssna på låtarna. Själv så gillar jag de mesta av banden hon har lyssnat på. Synd bara att Paramore inte fanns med! haha


//Bells xoxo!

farfar inne

Nu har jag bakat lussebullar! De blev ju jätte goda! Vi gör alltid dubbel sats hos mina sysslingar tillsammans sen så delarr vi upp alla bullarna lika i varsin påse. Sen så fryser vi in de och värmer upp de när vi vill äta! hihi


Men som jag sa innan så var vi hos min farfar. Vi gav han en blomma och en pepparkaka där det stod farfar på med stora bokstäver. Min farfar är ganska gammal, typ 84 tror jag. Så därför böev jag så himla förvånad när jag gick in i lägenheten. På tv, högsta volym, var det Mtv! Jag fick hålla mig för skratt, samtidigt som jag blev lite stolt. Jag har ju en farfar som är inne. hhaha!


Mina sysslingars hund, som heter Wilma, hårar så himla mycket! dEt märkte jag när jag skulle klappa henne och pussa henne och fick massor av päls på min näsa. Då gick jag till pappa för att ta bort det. Jag slog i näsan lite i hans rygg, ett misstag. Jag kände att det gjorde ont och gnällde lite men pappa ignorerade mig totalt. Sen så kände jag hur jag snorade så mycket, vad jag trodde var snor. Men när jag drog handen för näsan så märkte jag att det var blod! Jag blöder näsblof typ aldrig, men ändå så blödde jag genom bara ett litet slag mot pappas rygg. Så jag började skryta om att pappa var lika hård som en vampyr. Men han sa bara att det var musklerna! ha, och det ska man tro på! hehe


Men nu ska jag kolla lite tv. ses sen!

//Bells xoxox!

skönt att sova ut.

Gud vad skönt det var att sova ut idag! Jag sov typ till 1 elr 2 varje dag bara för ett år sedan. Men nu vaknar jag ju nästan 9 varje dag på helger. Det var bara så skönt att vakna, gå till klockan och se att den är kvart i 11 och inte få panik för att man har fösovit sig! Och nu är jag ju pigg också! Ingen huvudverk elr någonting!


Jag fick se att Brittany Murphy (stavning?) är död när jag vakna också. Vilken snackis det blev alltså! haha. SJälv så såg jag inbte vem det var, jag har aldrig sett Clueless eller 8 (kan vara 9) miles. Men jag har sett smekmånaden, hon hade lite talang iaf. Jag tänker inte sörja för att en skådis som jag bara har sett i en film är död. Det räcker med att veta det, lägga det i bakhuvudet och sen ta fram det och faktan om det när man vill skvallra med tjejerna. Det är liksom enough.


Idag ska vi åka till Waxholm och baka lussebullar. Men först ska vi till farfar och ge han en pepparkaka han inte kan äta.  Pappa sa att vi skulle åka 2 och att jag inte hann gå och se Avatar då. Men nu ska vi ju åka 4! Ush. Jaja, jag får väl se på den ngn annan gång, right?

Nu ska jag leta efter lyxig varm choklad recept. Köpte en choklad som verkar god att ha i igår.

ses sen! <3


//Bells xoxox!"

jul mat; köpt julgran; köpt.

Nu har vi köpt julmat och sånna saker OCH julgran! Äntligen så kan man andas lite. Har sprungit runt i affären och försökt ha mitt humör på topp för att inte irritera mamma. Men som sagt så har vi köpt det och en julgran. Vi var inte riktigt överens om den gran vi skulle köpa. Men sen så rösta vi och den vann. Vi köpte den och när vi gick ut så såg vi en gran som ALLA gillade! Liksom hur stor chans är det när alla vill ha olika granar?! Men iaf så kostade den lika mycket som den andra granen (den som vi redan hade betalat för) så vi fick byta. Så nu har vi en perfekto grano!

På den affären vi köpte all mat så var det ett STORT ställ med massa tidningar. Till och med engelska! Och jag tittade runt lite medans jag gick förbi. Men tvärt stanna jag och utbrast ''ROB!?'' Det var ''Vanity Fair'' tidningen på engelska och framsidan var prytt med Robert Pattinson. Jag hade inga pengar så jag kunde inte köpa den men jag ska köpa den i veckan då jag har mina 200 kronor.

Men nu så ska jag rita lite. Det var ganska längesedan jag gjorde det så XD Imorgon komemr jag också fortsätta med designen.

vi ses!


//Bells xoxox!

köpa gran

Snart ska vi gå till fotbolls plan och köpa en gran hit! Vi ska ha den på balkongen till dagen innan julafton, då brukar vi pynta den och så.


Idag ska vi också göra tryffel, vi gjorde de igår men den blev bränd XD. Vi ska också köpa julmat och sånna bra saker man behöver på julen! Vi gör vår egna sill och senap och julskinka. Men man måste ju köpa ingredienser och sånt, right?


Så vi ses senare!


//Bells xxox!

Ut i snön

Nu ska jag ut i snön med mamma och pappa och såklart Sigge! Vi ska trampa runt i snön och leka med hunden.


Jag tar lite kort som jag lägger upp sen.

//Bells xoxxo!

pepparkakor!

Nu har jag designat mitt egna pepparkaks hus! hih. Vi bestämde att vi skulle göra ett eget litet hus var! Mitt blev ett hund hus, först var det tänkt till Jacob, men sen så kunde jag ju inte göra en hund så det blev inte så! haha

Mitt blev iaf ett väldigt litet hus. Och min syrras hus fick massor av väggar! Vet inte riktigt hur hon tänkt.

Vi ska lägga ut alla hus på nätet sen så ska man få rösta! De ska lägga ut på facebook. Och jag här!

Jag lägger ut bilderna sen och då får ni kommentera och rösta!

//Bells xoxo

Jullov!

Nu är det äntligen jullov! Jag ska fira det med att baka en fin Hallon paj faktiskt. Jag är inte dunder bra på att baka men det ska nog gå bra iaf! På avslutningen spelade åttorna en rock låt. Det lät jättebra, bara att man inte hörde rösterna XD hihi. Jag älskar live musik. Jag får lyckorus av det! Jag älskar när det dundrar under fötterna på grund av stärkarna eller när det skakiga kommer ända in i hjärtat! Det är livet!

Men nu ska jag leta recept och sen så ska jag nog få lite sömn! :D


//Bells xoxox!

JÄVLA NGN TING TÄCKE

JÄVLA NGN TING TÄCKE (vet ej vad det heter. Men ni vet den där saken som man ska ha täcken i..)

Det tog en hel kvart för mig att få i täcket. För att hålet sitter på sidan! Men det sa ju ingen till mig! Kunde det inte stå på hela täcket typ ''OBS Öppning finns på sidan!). Ush! Vrf ska mammor som kan sånt här vara borta när man behöver de!


//Bells xoxo!

nu ska jag

Nu ska jag plocka bort det mesta från rummet. KANSKE teckna lite om jag orkar och sen titta på tv


//Bells ooxox!

vad jag gör...

Vad gör jag nu? Jo, jag håller på med en ny design! Den kommer bli skit cool, iaf vad jag tänkt mig. Den ska vara både digital och hand gjord. Det är några av mina bilder som ska ligga på ett ritat bord. Och mitt blogg namn ska vara ristat på bordet! heheh Undra hur jag ska göra det bara! Så typiskt mig som går på utmaningar jag säkert inte kommer klara :)


Så ni får se på den senare!


//Bells xoxox!

Be yourself



Someone falls to pieces
Sleeping all alone
Someone kills the pain
Spinning in the silence
She finally drifts away
Someone gets excited
In a chapel yard
And catches a bouquet
Another lays a dozen
White roses on a grave

Someone finds salvation in everyone
Another only pain
Someone tries to hide himself
Down inside himself he prays
Someone swears his true love
Until the end of time
Another runs away
Separate or united
Healthy or insane

even when you've paid enough
been put upon or been held up
with every single memory of
the good or bad, faces of luck
don't lose any sleep tonight
i'm sure everything will end up alright
you may win or lose



Från Audioslaves låt ''Be yourself''



//Bells xoxox"!

starka åsikter-ett problem

Jag har alltid haft väldigt starka åsikter om saker och ting. Detta har vart, och är, ett stort problem för mig. För att oftast säger jag mina åsikter till den personen jag minst borde ha sagt det till. Och nu så i skolan så börjar folk bli lite trötta på mig. Jag skriker ut det om jag tycker något är fel. Som om någon skulle börja reta någon går jag direkt fram och söger vadjag tycker om det för den som retar. Sen så är det upp till de om de vill reta mig för att jag stod upp för klassens tönt. Jag bryr mig inte! Fattar ni! Jag bryr mig bara inte! Jag säger det jag vill!

Så meningen med detta inlägg är att igår så sa jag exakt vad jag tyckte om en lärare i skolan till mamma. Sjäv höll mamma inte med ett endaste dugg. Hon är blind av (vad hon tycker) hans snygghet. Men det är så att han driver med mig och några i klassen. Vi twi-hards är hans offer typ. Han håller på och kommer fram till oss, då säger han typ massa om att twilight borde läggas ner och sånt. Och såklart får jag spel. Eftersom jag inte kan skrika och slå och säga det jag vill till en lärare går jag där ifrån. Men det jobbigaste är att Hannah inte håller med mig! Hon tycker det är roligt och när jag säger att det är jobbigt säger hon bara ''han driver bara med oss.'' Men än lärare ska ju för fan (ursäkta språket) inte diskutera med oss om twilight på skol tid. För det första så är det ju skola. För det andra råkar twilight vara mitt liv och jag vill inte att folk ska ''driva'' runt med mitt liv. Och för det sista så är han bara knäpp!

Jag hatar också ALLA killar som tror att de är så coola för att de retar oss för att vi älskar twilight. JAg är såååå trött på er alla! Drt går inte en dag utan att jag skriker på de. Jag hatar hatar verkligen de! De borde få gå i en egen skola! Kan de inte bara förstå mig?



Om ni läst detta inlägg helt nu så är det för att ni säkert är:
* Twi-hards
*Någon vuxen som vill veta vad jag tycker om lärare
* Ni tycker synd om mig (jag ber INTE om detta)
* Eller att ni bara gillar långa inlägg!


//Bells xoxo!

Jag har klarat det!!!

Nu har jag äntligen klarat hela terminen på en ny skola. Vilket jag gjort på mina andra skolor. Men helt ärligt så är nog denna termin en av de bästa! Jag har fått nya vänner och jag har kommit in i detta''betyg tjafset''.

Nu är det ju bara avslutningen kvar, och den klarar jag! :D


Det bästa nu är nog snön! Det känns som att vara i åre igen! :D När jag gick till skolan skottade jätte många så deras bilar kom fram. Såklart tyckte jag synd om de men jag kunde inte låta bli att le. Jag älskar verkligen snö. Men självklart ligger sommaren högst på min lista.  Det är bara så fint med snö. Man kan fota riktigt fina bilder. Det krävs bara lite övning har jag märkt. Imorgon när vi ska till skolan ska jag passa på att fota lite bilder. Eller så blir det mer mot kvällen!


Nu ska jag hitta på något roligt. hejdå!


//Bells xoxox!

100 blogg inlägget!!

Nu har jag bloggat i någon månad. Och nu är jag på mitt 100 blogg inlägg! Yippi! :D heheh!


Idag har jag haft den jätte bra. Jag har bara stört mig på min näsa som bestämmer sig för att bli täppt! hahaha

Jag har absolut inget att säga till er. Eller jo! Jag ska spela lite cello idag! roligt vah? (ironisk)


Hejdå! ha en bra eftermiddag!


Föresten så hade jag ett nästan rekord på 5 besökare igår! Mitt högsta är 17:D


//Bells xoxo!

Race med Sigge!

Nu har jag vart ute med Sigge! Esme och Rose följde med. Alice skulle egentligen men hon hade så mycket plugg!
Jag fotade lite, men det syns inte så mycket för min blixt är så konstig. Men jag lägger upp de som blev mest lyckade!

Nu är jag och Esme här framför datan. Vi har just druckit varm choklad! Gott vah? Min egna Chai Latte blev det ingen bara för att choklad är godare än chai!


Jag har satt ihop en spotify lista som har lite blandat. Jag ska nog säga att låtarna passar inte till ALLA... De är nog liiite speciella! Men ni kan ju ändå lyssna på de. De flesta låtarna är från serien One tree hill! :D
Det bästa! heter den. Klicka på länken så får ni den!



//Bells xoxoxo!

film och plugg time..... vill ha godiiiis!

Nu ska jag leta upp någon bra film och sen plugga. Men det är bara en sak som saknas.... GODIS!!


//Bells xoxoxo!

glömde

Jag glömde lägga in filmen ''Honey'' i förra inlägget.

18:05 Honey

Honey

Amerikansk drama från 2003. Honey Daniels drömmer om att slå igenom som videokoreograf. Hon försörjer sig genom att jobba i en skivaffär på dagarna och på kvällarna jobbar hon i en bar. Hon lär också ut hip-hopdans till ungdomarna på ett lokalt center. När hon möter videoregissören Michael Ellis tror hon att hennes dröm gått i uppfyllelse. Men när Michaels riktiga avsikter avslöjas bestämmer sig Honey för att själv kämpa för att lyckas som koreograf. I rollerna: Jessica Alba, Lil' Romeo, Mekhi Phifer, David Moscow. Regi: Bill Woodruff.

 

//Bells xoxo!


Filmer idag

Holiday

Amerikansk komedi från 2006. Amanda från Los Angeles och Iris från London bor 800 mil ifrån varandra och har aldrig träffats, men dras ändå med samma problem: män. Amanda har just dumpat sin otrogne pojkvän och Iris trånar fortfarande efter exet Jasper Bloom, som nu ska gifta sig med kvinnan han lämnade henne för. Båda bestämmer sig för att åka på semester, och efter att ha fått kontakt med varandra genom en webbsida byter de två främlingarna hus med varandra under två veckor för att glömma sina trassliga kärleksliv. Men kärleken slår till när man minst anar det, och snart knackar drömprinsen på deras dörrar.

I rollerna: Jack Black, Eli Wallach, Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet. Regi: Nancy Meyers.

 

 

På femman går:

13:35

True Confessions of a Hollywood Starlet

Amerikansk dramakomedi från 2008. Den arroganta och alkoholberoende tonårsstjärnan Morgan Carter svimmar på röda mattan på en stor Hollywoodpremiär. Hennes mamma inser att dottern måste bort från Hollywoods frestelser och glamor och skickar ut henne på landet till moster Trudy i Indiana. Trudy är både udda och tuff och tänker se till att få Morgan på rätt spår igen - vare sig hon vill eller inte.

I rollerna: Joanna 'JoJo' Levesque, Ian Nelson, Justin Louis, Lynda Boyd, Shenae Grimes. Regi: Tim Matheson.

 

21:00

Skicka vidare

Amerikanskt romantiskt drama från 2000. Eugene Simonet är lärare i samhällskunskap, han lever ett inrutat liv och är något av en pedant. Arlene McKinney är en ensamstående mor som bor med sin tolvårige son Trevor i ett fattigt område. Hon dubbelarbetar för att förbättra sitt och sonens liv. Trevor går i Simonets klass. En dag får han och de andra eleverna ett uppdrag av sin lärare, nämligen att försöka förändra något till det bättre i den närmaste omgivningen.

I rollerna: Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment, Jay Mohr, James Caviezel, Jon Bon Jovi, Angie Dickinson. Regi: Mimi Leder






Själv ska jag se den andra filmen. Jag gillar sånna filmer. Men det är ju så att antingen gillar man sånna eller så hatar man sånna. Sen så vet jag inte om jag ska se ''Holiday'' eller ''Skicka vidare''. Jag tror att jag kommer välja ''skicka vidare'' men många har sagt att ''holiday'' är en jätte bra film som måste ses.
Jag får väl fundera vidare på det där!

Vilka ska du se?

P.S Det går fler filmer än de här idag, notera att det är filmer som jag tycker är värda att se. D.S

//Bells xoxo!


 

 


Tredje advent och lucia

Godmorgon!

Idag är det två viktiga saker! Först så är det ju tredje advent! Gud vad tiden går fort. Om bara 11 dagar är det julafton!

Och sen är det ju Lucia idag!  Är det någon som ska se ett lucia tåg eller ska du gå ett? Jag tror nog att de flesta gick i skolan på fredagen.. Men då kan man ju se ett idag!






//Bells xoxox!

SNÖ

JIPPI! JIPPI HURRA!!

Det snöar äntligen! Dock fastnar det inte så mycket på marken! Men det snöööööaaaaar!


//Bells xoxox!

De tio vackraste del 2

Jag har inte hunnit göra de tio vackraste idag bara för att jag var hundvakt till min mosters hund. Men nu kommer den!



Denna dag så är det Megan Fox. Jag ser inte upp mot Megan eller någonting sånt. Men man kan ju inte säga att hon är inte vacker!


'


Jag tror att Megan skulle ge mig en av hennes filmer... hahaha!
Men asså hon verkar ju vara så egenkär, så vrf skulle hon inte då ge mig en av hennes filmer!

Och jag skulle ge tillbaka filmen efter jag tittade på den!
haha



//Bells xoxo!

goodnight sleep tight!

Godnatt allihoppa.. Imorgon kommer jag antingen blogga jätte mycket eller jätte lite..
Det beror på att imorgon är det en speciell dag och när jag skrev denna sak på min förra blogg hände lite saker... Som typ att jag gick ner i en deppression som jag tyvärr inte är över. Så ja... ehm... Lite blogg elr mycket blogg, vi får helt enkelt se. Jag ska nog bara slappa imorgon ändå..


så vi ses sen och godnatti igen!


//Bells xoxo!

De tio vackraste del 1

Så nu börjar min lilla jul sak. Den här personen är obeskrivligt vacker. Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att hon var en vampyr, vilket är komiskt eftersom hon spelar en vampyr i Twilight.

Jag snackar ju om Ashley Greene!






Jag tror att Ashley Greene skulle ge mig ett smycke, kanske något klädesplagg.

Själv så skulle jag nog ge henne en upplevelse. Haha! Men det bara kom på.
Hon verkar behöva en upplevelse trots att hennes liv är äventyrigt nog! haha







Så det var första delen, nästa person kommer vara någon jag inte precis ser upp mot.
Egentligen har jag väldigt svårt med sånna som henne. Men man kan ju inte bortse faktan att
hon defenetivt står på de tio vackraste listan!


Kan ni gissa vem det är?




//Bells xoxo!

De tio vackratse

De tio vackraste kvinnorna... Vad skulle de ge mig och vad skulle jag ge de?

Det är min introduktion för min nya kategori ''De tio vackraste''.
På den kategorin så ska jag nu genom tio dagar välja en av de tio vackraste kvinnorna enligt mig och så ska jag fundera på vad de skulle ge mig i julklapp och vad jag skulle ge de i julklapp.

Vi börjar idag bara för att jag har tråkigt. Om ni inte håller med mig på mina åsikter så SNÄLLA skriv det i kommentarerna!


Så snart börjar det.....


Jag kan säga att vi ska börja med en från Twilight...



//Bells xoxo!

Peter avslöjad!

Först vill jag säga att det var bra att Erik vann, han förtjänade det men Calle förtjänade det minst lika mycket!

Sen vill jag säga att Peter Jhide (stavning?) är avslöjad!

På slutet sa han Calle istället för Erik 2 grr!! Kanske vill han att Calle skulle vinna istället!? Jag tyckte det var lite knäppt och mamma och jag skrattade skit mycket åt det.. Sen sprang jag till datan och skrev detta inlägg... Jag börjar bli desperat i min blogg! ahhaha!



//Bells xoxox!

saknar

Nu är jag hemma från skolan (och vart det ett tag). Egebtligen brukae jag ju åka till dansen men det var tyvärr sista gången den här terminen.. Och nu känns det jätte knäppt att sitta här! Jag saknar att dansa av mig veckan!

Jag har inte så mycket mer att säga än att det är idol final idag och jag hejar på Erik XD. Men Calle sjunger också bra, men han är bara liksom... inte.. finner inga ord för det


Idag var det en vanlig dag, killarna retade oss för att vi är twi-hards och jag dampa på de.. Bokstavligt... Jag drog en killes hår... Han sa att jag är skum och våldsam.. Men de måste ju för fan sluta och respektera oss!

Min kompis säger att Rob ser ut som en luffare, vilket han INTE gör.. Och så skrev hon det på mitt papper jag pluggade på... Fattar ni! Hon skrev att den killes jag älskar mest ser ut som en luffare.. Man gör liksom inte så! Det är så jävla respektlöst!
Varför kan inga respektera twi-hards!?


Nu ska jag gå så hejdå!


//Bells xoxo!

stress stress stress

Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar.. Men just nu går plugget först.

Jag har haft så jobbigt och stressigt och jobbat över i skolan varje dag! Och nu börjar detta ge tillbaka.. Både på ett bra och ett dåligt sett. De braiga settet är att jag nu är klar och kan minst sagt slappa genom sista veckan. Det dåliga är att jag har ont i huvudet och min mage är knäpp... Så... Om du känner dig stressad, lägg dig ner och ta två djupa andetag. Tänd ljus och läs en riktig bra bok (som Twilight).

Det hjälper jag lovar.


Men nu så ska jag hitta på något annat. Pappi och Mammi kommer hem snart med cola och vindruvor.. Mina krav denna handling! haha!


ses sen!


//Bells xoxox!

New moon igen

Egentligen så skulle Hannah och jag på mässan och se på Edi... Men det är så himla mycket pengar att bara se på en skådespelare i typ tio minuter-.- Och som är med i filmen i tio minuter! Det är ju bara så slöseri..


Så jag kom med ett förslag till Hannah att vi skulle se på New moon igen.. Hannah gillade det så nu ska vi se på New moon!




Så vi ses sen!

//Bells xoxox!

:(

Jag hade en sån jobbig dag igår.. Först på morgonen så hittade jag inte mina nycklar och min mobil.. Men mobilen var i väskan men inte nycklarna. Sen så kom vi nästan försent till skolan. Sen när vi var på dansen gick väl allt hyfsat. Sen när jag kom hem låg nycklarna på bordet jag letade i flera minuter på... SÅ typiskt mig.

Sen vid 12 eller 11 på kvällen så fungerade inte mitt photoshop.. Jag trodde det bara var för att det var sent (jag kan vara lite oteknisk ibland) Men nu när jag satte på datan så funkade den inte! Jag blir gaaaleeenm



Och nu paja mitt internet... Nu funka det! haha


Men men! Alla har väl en dålig dag då och då!

Ses sen!


//Bells xoxo!

Bye bye Tove

NEEEJ!!! Vad tänker svenska folket med egentligen!!!

Hur i helvete kunde Tove åka ut! Hon är ju bääst!

Jag är verkligen upprörd.. Calle borde ha åkt ut istället..


Men trots min upprördhet vet jag att hon kommer gå långt... Men hon är ju 16.. Ge henne en chans... Sumpa Calle och ta in Tove!


Bye, Tove.. We all love you!





//Bells xoxox!

skolkläder

Jag är faktiskt ganska lycklig idag!!


För på slutsamlingen fick vi våra skolkläder, och min lärare, Anna, sa att hon kände sig som tomten!
Då skrattade alla!



Det var också sista dansen idag för terminen, det är lite sadish.. Jag kommer sakna alla fredagar då hannah och jag åker till hallen och sitter och äter godis! Men såklart så ska jag gå nästa termin också!
haha


Jag har inget mer att säga precis..
så hejdå!


//Bells xoxo!

Godnattis!

Godnattis allihoppa!

Min klänning

Nu har jag gjort klar min klänning, eftersom hannah inte har skickat sina.

Min klänning är inspirerad av lyx och min mamma. Konstig kombination.. Men iaf.

Som jag har tänk så är sjalen som är brun blandad ska vara fusk päls, jag hatar riktig päls.
Sen så ''ringen'' i början av det rosa ska vara av äkta guld. Och det rosa ska vara lite nät aktigt men själva under nätet ska siden vara. Hela klänningen är siden och satin hade jag tänkt.


Här är den, jag gjorde inga detaljer på gubben för att de är så svåra! haha!





bilden är ganska slarvigt gjort.. Men säg till vad ni tycker!


//Bells xoxox!

Bröllops klänning

Ja... Fantasin idag var på topp! Till och med mina kompisar gick med på denna idé. J

Hannah höll på med en skiss av en jätte fin bröllops klänning. Jag började fantisera högt hur mitt bröllop med Rob skulle vara, och helt plötsligt började Hannah göra MINA bröllops klänningar och kläder till de som skulle komma!
Och Alice planerade hur allt skulle vara!

Så nu har jag ett bröllop i tanken... Om ni ska ha ett bröllop snart och inte vet vad temat ska vara så kommentera så berättar jag min idé.

Så hela dagen gick åt att planera bröllop.  Hannah ska skanna in bilderna i datan och sen skicka de till mig. Och sen ska jag faktiskt färg lägga de! De kommer bli UR snygga! haha


Men nu ska jag plugga för annars når jag inte mina mål! hejdå!

Visar klänningarna sen, då ska jag visa mina klänningar som jag kom på!


//Bells xoxo!

förlåt

Hahha! Såg att jag skrev Kenza med ett s istället för ett z. Sry för det!


Kensa Makeover

Jag tog mig tid åt att göra en Makeover på Kensa...









Skoja! Okej... jag har gjort en makeover på henne fast i photoshop och sen så hade jag inget att göra så det bara blev så! haha


Så här var hon före





så här blev hon efter, jag gjorde bakrund också..





Jag ville inte göra så stora förendringar för att Kensa är så fin som hon är.
Så det böev lite smink på henne istället.

Hoppas ni gillade det.


Jag har några makeovers på lager och jag kanske lägger upp de senare!


ses sen!

//Bells xoxox!

i found my drug

Jag har hittat min drog... Robert Pattinson och choklad.

godiiiis!

Jag så himla godis sugen! Och det hjälper inte att jag har min kalender med choklad i närheten! Jag har redan ätit upp sjuan och neråt... HJÄLP! Jag bara MÅSTE ha godis nuuu!!!


//Bells xoxox!

23 elr 22 dagar kvar!

Nu är det den 2 december och då är det ju bara 23 (för de som räknar som mig) eller 22 (För de som ränkar som Amanda) dagar kvar till Julafton!!

Hur räknar du?


Jag hade tänkt skriva ner min önske lista och de får ni också göra fast i kommentarerna!

1En bättre kamera
2Ett grafik kort
3En morgonrock
4En kofta
5Twilight kläder från discshop!

Och lite till... Jag brukar ha en världs lång önske lista men i år så är jag ganska nöjd med det jag har :D

Ses sen!

///Bells xoxoxo!

Vaknat

Godmorgon!


Jag ville verkligen sova ut idag men så vaknar jag liksom vid halv nio! Det är så störande!


-jag ska göra nya designen idag och nörda zoo tycoon 2 ! hahaha


Jag bloggar senare idag! hejdå1



//Bells xoxo!

Godnatt

Godnatt allihoppa! Nu ska jag sova sött i min sköööna säng!

smått & gott

Först så vill jag ge ännu ett tack till denna blogg http://thebestofalife.blogg.se/.
Du ligger under länkar nu och det kommer du göra så länge du har din blogg.
Jag skrev att du hette Pinkie^^ för att det står så under ''om mig''. Om du vill att jag ska ändra så please skriv det! :D


Idag har jag haft det ganska bra faktiskt. Har börjat lite på en ny berättelse! :D
Vi har haft kurs dag om bara massor av no och so. Jag fick ganska mycket gjort!


Jag har halv börjat på den nya designen, har inte haft tid. Men imorgon blir den säkert klar..

För jag är nämligen ledig då!

Då blir det bara lite plugg och sen promenad med hund, arbete med designen och sen så ska jag nörda zoo tycoon 2 som jag är galen i!



Under några veckor kommer jag ha en kategori som kommer heta ''ps tips'' - Jag kommer ge tips om olika penslar och funktioner i photoshop! Mest så kommer tipsa bara funka för er cs användare. Men vissa kommer nog funka på elements också!

Ett litet smått och gott inlägg blev det idag, jag kan säga att jag ska se på Ugly Betty idag! hahaha jag är så knäpp!

Nu ska jag äta! ses sen!


//Bells xoxox!

RSS 2.0